Adele sluit tournee af met twee concerten in Wembley Stadium

Adele sluit haar huidige tournee definitief af met concerten op 29 juni en 1 juli 2017 in Wembley Stadium in Londen. De Britse zangeres omschrijft de shows zelf als The Finale. Daarna wil ze zich opnieuw op haar gezin concentreren.

De concerten in Londen worden de laatste concerten van de tournee rond haar album "25." In februari en maart treedt ze ook nog op in Nieuw-Zeeland en Australië.

Adele gaf in 10 maanden 107 shows. Daarover postte ze zelf een bericht op Instagram: "100% live elke avond. Het was een succes, al zeg ik het zelf." Ze bedankte ook uitgebreid haar fans, haar band, haar crew en haar familie.

Op die familie zou Adele zich nu weer meer willen concentreren. Ze heeft een jonge zoon, Angelo (bijna 4), die ze graag wil zien opgroeien. En er is meer: tijdens een recent concert in Nashvilles Bridgestone Arena heeft ze zelf gehint op het feit dat er misschien nog een tweede kind zou bijkomen. "Ik begin mijn baarmoeder opnieuw te voelen, ze roept: baby, baby, ik heb een baby nodig." Ze was wel formeel over het feit dat ze nog niet zwanger is. "Voor het einde van de tournee zal ik niet zwanger worden", voegde ze eraan toe.

Haar laatste concerten in Wembley Stadium kondigde Adele zelf in een filmpje nog op haar geheel eigen wijze (en al voetballend) aan.