Justin Bieber geeft opdringerige fan vuistslag in gezicht

De Canadese zanger Justin Bieber heeft een opdringerige fan een vuistslag in het gezicht geschreven. Het incident, dat plaatsvond in Barcelona, werd gefilmd door TMZ.

Op de video van TMZ is te zien hoe enthousiaste fans van de zanger zijn auto omsingelen. Een van hen steekt zijn hand door het raam naar binnen en probeert Bieber aan te raken, waarop die laatste reageert door de fan een vuistslag in het gezicht te geven. De fan houdt er een bloedende lip aan over.

Het incident gebeurde in de Spaanse stad Barcelona, waar Bieber gisterenavond optrad als onderdeel van zijn Purpose-wereldtournee. Hij heeft nog niet gereageerd op het voorval.

Dat de zanger niet altijd even goed weet om te gaan met de "beliebers", is al langer geweten. Tijdens een optreden in Manchester vorige maand verliet Bieber halverwege zijn optreden het podium nadat hij geklaagd had over schreeuwende fans. Hij keerde wel terug om zijn optreden af te maken, maar zei dat hij tijdens de rest van de show zou zwijgen.