Eén in de bres voor De Warmste Week

De zender Eén gaat volgende maand speciale uitzendingen van "Blokken", "De allesweter", "Kalmte kan u redden" en "Iedereen beroemd" uitzenden om geld in te zamelen voor het goede doel. Op die manier dragen onder anderen Ben Crabbé, Tom Lenaerts, Lieven Scheire en een heleboel BV's hun steentje bij aan De Warmste Week van Music For Life.

De komende editie van de eindejaarsactie De Warmste Week van Music For Life vindt dit jaar plaats van 18 tot en met 24 december. Vanop domein De Schorre in Boom wordt een week lang De Warmste Week uitgezonden ten voordele van het goede doel.

Net als de voorbij jaren kunnen mensen ook zelf acties organiseren en zelf beslissen welk goed doel er gesteund wordt. Eén maakt nu bekend dat er speciale uitzendingen komen van "Blokken For Life", "De allesweter", "Kalmte kan u redden, "Iedereen beroemd" en een speciale "Thuis"-actie.

In de tv-quizzen "Kalmte kan u redden" en "Blokken" zullen BV's het tegen elkaar opnemen. De opbrengst gaat naar het goede doel. In de speciale uitzending van "Blokken" zullen onder anderen de zussen Coorevits en vader en zoon Quisquater het tegen elkaar opnemen.

De kijkers van Eén kunnen De Warmste Week steunen en maken daarbij kans op enkele bijzondere prijzen van "Thuis" en "F.C. De Kampioenen". "Thuis"-fans maken kans op een persoonlijke kerstboodschap ingesproken door een "Thuis"-acteur.

Fans die graag een rol zouden willen spelen in de derde "F.C. De Kampioenen", kunnen hun kans wagen in de Music For Life-actie van De Kampioenen.

AP2007