Kris Wauters zoekt nieuwe Nederlandstalige boysband op VTM

VTM gaat op zoek naar een nieuwe Nederlandstalige jongensgroep. In "The band" gaat Clouseau-boegbeeld Kris Wauters samen met Slongs Dievanongs, choreografe Min Hee Bervoets en de Nederlandse zanger Nielson op zoek naar jong talent.
De voltallige jury met presentatoren Laura Tesoro en Niels Destadsbader

Na "K3 zoekt K3" gaat VTM opnieuw via een talentenjacht op zoek naar jong zangtalent. "The band" richt zich specifiek op mannen. De kandidaten zullen zich toeleggen op Nederlandstalige popmuziek.

Het auditiesysteem doet denken aan die vorige talentenjacht op VTM, "K3 zoekt K3". Ook daar moesten kandidaten eerst een publieksjury zien te overtuigen, voor ze konden doorstoten naar de professionele jury onder leiding van Gert Verhulst. Ook in "The band" maakt de 100-koppige publieksjury de eerste selectie. De jury bestaat uit respectievelijk 25 kinderen, 25 jongens, 25 meisjes en 25 ouders. Enkel wie 3 van de 4 tribunes weet te overtuigen, stoot door naar de vierkoppige professionele jury.

"The band" is een coproductie met FOX Nederland en wordt volgend voorjaar uitgezonden op VTM.

Meest gelezen