Blink 182 op affiche van Rock Werchter

Rock Werchter heeft alweer een naam toegevoegd aan de affiche van de komende editie. Blink 182 staat op zaterdag 1 juli op het podium van het festival. Eerder raakte al bekend dat onder anderen Radiohead, Foo Fighters en Arcade Fire komende zomer naar Werchter komen.

De Amerikaanse punkrockgroep Blink 182 staat op zaterdag 1 juli op het podium van Rock Werchter. De groep brak eind de jaren 90 definitief door met hits als "All the small things" en "What's my age again".

Voor Blink 182 wordt het het tweede concert op Rock Werchter. In 2012 stonden ze ook op de affiche van het festival.

In totaal zijn nu zes namen voor de komende editie van Rock Werchter bekend. Naast Blink 182 zullen ook Radiohead, Arcade Fire, Linkin Park, System Of A Down en Foo Fighters optreden van donderdag 29 juni tot en met zondag 2 juli.