Chris Dusauchoit keert even terug naar Radio 2

De radio- en televisiepresentator Chris Dusauchoit gaat Radio 2 West-Vlaanderen uit de nood helpen. Hij presenteert elf weken lang, gespreid over een half jaar, het middagprogramma tussen 12 en 13 uur.

Radio 2 West-Vlaanderen heeft Chris Dusauchoit (54) gevraagd om tijdelijk het team presentatoren te versterken. Hij zal de komende maanden een zwangerschapsvervanging uitvoeren.

Dusauchoit gaat elf weken lang tussen december en juni het middagprogramma van Radio 2 presenteren tussen 12 en 13 uur. "Chris Dusauchoit woont niet meer in Brugge, maar heeft wel nog altijd een sterke band met de stad", zegt Evelien Vanwalleghem van Radio 2.

Chris Dusauchoit begon zijn carrière bij Studio Brussel, waar hij onder meer "De tijdloze" en "French quiz" presenteerde. Vandaag is hij vooral bekend van zijn werk voor Eén. Hij presenteert onder meer het programma "Dieren in nesten".

"Voor mij is het een terugkeer naar mijn eerste grote liefde", aldus Dusauchoit in een eerste reactie.

Meest gelezen