Angela Lansbury: "Waarom remake "Beauty and the beast"?"

De Amerikaanse actrice Angela Lansbury is niet enthousiast over de nieuwe live action-versie van de musical "Beauty and the beast" van Disney. "Ik begrijp niet goed waarom de 25e verjaardag van de animatiefilm gevierd moet worden met een live action-versie. Disney zal wel weten waarmee de studio bezig is", zegt Lansbury in een interview met Indiewire.
A2013

De Amerikaanse actrice Angela Lansbury (91) zegt verrast te zijn door de beslissing van Disney om de 25e verjaardag van de animatiefilm "Beauty and the beast" te vieren met een live action-remake.

Lansbury vertolkte als stemactrice Mrs. Potts in de originele film uit 1991. "Ik was verrast toen ik vernam dat er een remake komt. Ik vroeg me af waarom ze de film opnieuw moesten maken. Maar ik vermoed dat Disney weet waarmee de studio bezig is", zegt Lansbury in een interview met Indiewire.

Angela Lansbury is wel te spreken over de cast van de nieuwe versie. "Ik ken Emma Thompson heel goed. Mijn goede vriendin gaat de rol die ik vertolkte in het orgineel spelen."

De live action-versie van "Beauty and the beast wordt in maart 2017 in de bioscoop verwacht. De hoofdrollen worden vertolkt door Emma Watson en Dan Stevens.