Jessica Chastain: "Ben doodsbang om te zingen"

De Amerikaanse actrice Jessica Chastain heeft het benauwd gekregen in de aanloop naar de opnames van een biografische film over de Amerikaanse countryzangeres Tammy Wynette. "Ik ben doodsbang om te zingen tijdens de opnames", vertrouwde Chastain The Huffington Post toe.

Jessica Chastain heeft de hoofdrol gekregen in de nieuwe biopic over Tammy Wynette. Wynette is een van de grote namen in de countrywereld. De zangeres werd wereldberoemd met haar nummer "Stand by your man".

Chastain is bang om te zingen in de film. "Ik ben een actrice die zingt, maar je zal mij nooit met een band zien optreden. Ik ben er als de dood voor", zegt Chastain.

Josh Brolin speelt in de film de rol van de derde man van Tammy Wynette, George Jones. "Ik kijk er naar uit om met Josh Brolin te werken. Hij is de ideale acteur om die rol voor zijn rekening te nemen."

Jessica Chastain is bekend van films als "The tree of life", "Zero dark thirty", "Interstellar" en "The Martian". Binnenkort is ze te zien in de film "The zookeeper's wife" met de Belgische acteur Johan Heldenbergh.

Meest gelezen