Tweede keer, goede keer voor Peter Jan Rens?

De Nederlandse televisiepresentator Peter Jan Rens heeft zijn vriendin Virginia voor de tweede keer ten huwelijk gevraagd. Rens ging tijdens een optreden van Django Wagner voor een volle zaal in Zwolle op de knieën. "Wil je met mij trouwen?", klonk het. Zijn vriendin zei "ja".

De Nederlandse televisiepresentator Peter Jan Rens (66) heeft zijn 23-jarige vriendin Virginia voor de tweede keer ten huwelijk gevraagd. Drie jaar geleden had het koppel trouwplannen, maar het huwelijk werd toen afgelast.

In een volle IJsselhal in Zwolle betrad Rens het podium tijdens een optreden van Django Wagner. "Ik wil jou laten weten dat ik er altijd voor je ben. Ik wil niet zwijgen. Ik schreeuw het je toe. Wil je met mij trouwen", zei Rens.

Zijn vriendin antwoordde "ja". Daarna schonk Rens zijn verloofde een snoepring van hun dochter Djelisa. "Mijn vader is edelsmit en hij werkt aan een ring voor jou."

Peter Jan Rens is bekend van het kinderprogramma "De grote meneer Kaktus show" en de televisieshow "Doet ie 't of doet ie 't niet". Midden de jaren 90 ging het bergaf met de televisiecarrière van de presentator. De voorbije jaren kwam hij vooral in het nieuws met zijn privéleven.