Zangeres Mel B woedend: "5.000 dollar voor wie helpt dief te klissen"

De voormalige Spice Girl Mel B looft een beloning van 5.000 dollar uit voor elke tip die leidt tot de arrestatie van de dief die twee koffers uit haar auto heeft gestolen. De Britse zangeres die in Beverly Hills woont heeft op Instagram een video van de diefstal gepubliceerd. "We gaan je opjagen met de beelden van de veiligheidscamera's van de buren", schrijft Mel B op haar Instagrampagina.

De Britse zangeres Mel B heeft in de nacht van donderdag op vrijdag ongewenst bezoek gekregen. Een man heeft twee koffers uit haar auto gestolen. De auto stond voor haar woning in Beverly Hills geparkeerd.

Op Instagram heeft ze een video van de diefstal gepubliceerd. Mel B schrijft dat ze een beloning van 5.000 dollar (4.720 euro) geeft aan elke bruikbare tip die leidt tot de arrestatie van de dief. "We zullen je het geld overschrijven zodra de man opgepakt is", klinkt het.

De politie van Beverly Hills is een onderzoek gestart naar de diefstal. Mel B roept iedereen met nuttige informatie over het incident op om haar echtgenoot Stephen Belafonte te contacteren via Instagram.