Bob Dylan geeft concert in Antwerpse Lotto Arena

De Amerikaanse muzieklegende Bob Dylan zal volgend jaar op 24 april een concert spelen in de Lotto Arena in Antwerpen. Dat meldt concertpromotor Gracia Live. Dylan, die dit jaar de Nobelprijs voor de Literatuur won, stond de voorbije maanden ongewild in de belangstelling doordat hij maar niet reageerde op de erkenning.

Afgelopen zaterdag liet de 75-jarige Dylan nog de uitreiking van de Nobelprijzen aan zich voorbij gaan. "Wegens andere verplichtingen", klonk het bij zijn entourage.

Tussen alle persaandacht door omtrent de Nobelprijs sleepte Dylan vorige week ook nog eens twee nominaties voor de Grammy Awards in de wacht voor zijn albums "Fallen Angels" en "The Cutting Edge 1965-1966: The Bootleg Series, Vol. 12 (Collector's Edition)".

De ticketverkoop voor het concert in de Lotto Arena start nu woensdag 14 december.