Concerten The Flame van Music For Life helemaal uitverkocht

In amper een halve dag tijd zijn alle tickets voor de optredens in The Flame uitverkocht. Tijdens de warmste week van Music For Life spelen zes artiesten een benefietconcert in de concerttent in De Schorre in Boom, voor een zelfgekozen goed doel.

Voor de optredens van Jamie Lidell, Goose, Tom Odell, Lost Frequencies, Bazart en Dua Lipa in The Flame waren telkens maar 750 kaartjes beschikbaar. Heel wat luisteraars zaten dan ook op het puntje van hun stoel toen de ticketverkoop vanmorgen om 10 uur van start ging.

Lees verder onder afbeelding.

Niet zonder problemen

Toch verliep de ticketverkoop niet zonder problemen. Door een technische storing kregen luisteraars een foutmelding te zien. Er waren ook betalingsproblemen. "Door de massale interesse waren er problemen met de ticketsite, waarvoor onze excuses", luidt een boodschap op de site van Studio Brussel.

De problemen werden in de loop van de voormiddag opgelost. "Het betalingssysteem bezweek onder de massale belangstelling", verduidelijkt VRT-woordvoerder Hans Van Goethem. "Maar de technische problemen zijn intussen opgelost."