Liefde mag wel wat kosten, zeker als men er het geld voor heeft

Na een officieel bezoek aan de Caraïben was er blijkbaar geen houden meer aan voor de Britse prins Harry: hij moest en zou zijn geliefde, "Suits"-actrice Meghan Markle, zien. En dus maakte hij een ommetje van maar liefst 2.800 km -op eigen kosten- om even in haar gezelschap te kunnen vertoeven. Hij blijkt niet de enige "celebrity" die uit liefde al eens zotte kosten maakt. Zo blijkt uit een oplijsting van de Australische nieuwswebsite News.

Mariah Carey en haar toenmalige echtgenoot Nick Cannon huurden in 2013 Disneyland voor één nacht helemaal af om daar de 5e verjaardag van hun huwelijk op een sprookjesachtige manier te vieren. Verkleed als prins en prinses arriveerden ze in een koets met paarden. Op de receptie die volgde, stond een overdaad aan bloemen en juwelen centraal. Het feest eindigde met een gigantisch vuurwerk.

Actrice Nicole Kidman liet verschillende rollen vallen uit liefde voor haar eerste echtgenoot Tom Cruise. "Ik kwam naar de VS, ik had al gewerkt, ik werd verliefd, ik trouwde, en dat was het dan. Ik laat me altijd al drijven door liefde, waardoor ik nogal van mijn aanvankelijke doel kan afglijden. Van "Ik wil een actrice worden" naar "En nu ben ik verliefd. Yeah! Ik doe dit veel liever"", aldus Kidman op celebritywebsite Variety.

Justin Bieber huurde voor zijn geliefde Selena Gomez ooit het volledige Staples Centre in Los Angeles af. Er kunnen tot 20.000 toeschouwers in dit sportcomplex plaatsnemen en er zijn 160 luxesuites ter beschikking. Samen met zijn nu ex-vriendin keek Bieber er naar de bioscoopfilm "Titanic". Op groot scherm welteverstaan.

Een symfonie-orkest van 50 muzikanten, een paar vuurwerkspecialisten en een groot scorebord met de woorden "Please marry me" in het AT&T Park-stadion in San Francisco. Voor Kanye West was het menens toen hij in 2013 Kim Kardashian ten huwelijk vroeg. Maar alle aandacht ging uiteindelijk toch naar de verlovingsring met een diamant van 15 karaat. Kardashian zou later zelfs nog een 2e verlovingsring krijgen.

Liefde wordt ook vaak ondersteund door een auto. Zo kreeg basketballer Lamar Odom in 2010 van zijn toenmalige echtgenote Khloe Kardashian een Rolls Royce van 400.000 dollar. Ook Beyoncé kreeg voor haar 25e verjaardag een Rolls Royce, van echtgenoot Jay Z. Rapper Tyga toonde zijn liefde voor fotomodel Kylie Jenner door haar eerst een Ferrari 458 Spider en daarna een Mercedes-Benz Maybach te geven. De liefde bleek wederzijds, want Jenner kocht voor Tyga dan weer een Bentley Bentayga.