Stan Van Samang en vriendin verwachten eerste kindje

Zanger Stan Van Samang (37) en zijn vriendin Barbara verwachten hun eerste kind. Van Samang, die onlangs drie keer het Antwerpse Sportpaleis vulde en vanaf januari een intieme theatertournee start, bevestigde het heuglijke nieuws aan Het Laatste Nieuws. De geboorte is gepland voor de late lente.

De zwangerschap is nog pril, maar viel moeilijk stil te houden, vertelt Van Samang in Het Laatste Nieuws. "Mijn vrouw is leerkracht in de plaatselijke basisschool. Zodra we het wisten, is ze gestopt met werken. Tja, dan is de juf niet ziek, natuurlijk. En als de juf zwanger is, weet het dorp dat al snel."

Het paar is al dertien jaar samen en kijkt erg uit naar de geboorte. "Een meisje of jongen maakt mij niet uit. Ik heb totaal geen voorkeur. Het wordt ons kindje, een "Van Samangske", en dat is het allerbelangrijkste."