West: "Belangrijk om directe communicatielijn te hebben met toekomstige president"

In een reeks tweets heeft Kanye West zijn ontmoeting met verkozen president Donald Trump uitgelegd. De rapper vertelt dat zijn ontmoeting met Trump bedoeld was om "multiculturele zaken" te bespreken.

Kanye West ging vanmorgen op bezoek bij verkozen president Donald Trump in de Trump Tower in New York. Het was meteen voer voor speculatie, want waarover zouden de twee gepraat hebben. "Over het leven", luidde Trumps korte antwoord. Kanye West wilde toen geen vragen beantwoorden.

Tot nu. Want op Twitter heeft West een reeks berichten gepost waarin hij dieper ingaat op de ontmoeting. Hij wilde Donald Trump ontmoeten om "multiculturele kwesties" te bespreken. In een volgende tweet verklaart hij die "kwesties". Onder meer pesterijen, ondersteuning van leerkrachten, de modernisering van het onderwijs en geweld in Chicago kwamen aan bod.

#2024

"Ik voel dat het belangrijk is om een directe communicatielijn te hebben met onze toekomstige president als we echt verandering willen brengen", luidde de daaropvolgende tweet. Waarop hij met het cryptisch #2024 zijn reeks boodschappen afsloot. West wilde zich kandidaat voor het presidentschap stellen in 2020 maar lijkt nu te suggereren dat hij nog vier jaar langer zou wachten.

Bekijk de ontmoeting hier