Belle Perez is bevallen van zoontje Ellia Wouter

De zangeres Belle Perez is bevallen van haar eerste kindje. Op haar 40e heeft Perez het leven geschonken aan Ellia Wouter. Op 15 juni maakten Belle Perez en haar verloofde Wouter van der Horst bekend dat ze een kind verwachtten. Een dag later stapten ze in het huwelijksbootje in Herentals.
Chris Stessens

Belle Perez is tien dagen vroeger dan gepland bevallen van haar eerste kindje. De baby heeft de naam Ellia Wouter van der Horst-Perez gekregen.

De Nederlandse schoonvader van Belle Perez heeft het nieuws van de geboorte bekendgemaakt in een interview met Shownieuws. "Het is een prachtig kind met lang haar. Ik ga hem Wouter noemen, want zo heten ik en mijn zoon ook", aldus de vader van Perez' echtgenoot Wouter van der Horst.

De schoonvader van Perez meldde dat de baby Elias Wouter als voornamen heeft gekregen. Dat zette Belle Perez vanavond recht op Facebook. "Eindelijk, hij is er! Ons zoontje is vandaag geboren. Ellia Wouter van der Horst-Perez", schrijft Perez bij de mededeling dat haar zoon 3,7 kilogram weegt en 50 centimeter groot is.

Belle Perez stapte in juni voor de tweede keer in het huwelijksbootje. Ellia Wouter is het eerste kindje voor de zangeres met Spaanse roots.