Goose, Kaiser Chiefs en Jamie Lidell komen naar Cactus

Cactusfestival heeft de eerste namen voor de 36ste editie van het driedaags festival in Brugge bekendgemaakt. Dat zijn Goose, Explosions in the Sky, Kaiser Chiefs en Jamie Lidell. Het festival vindt plaats van 7 juli tot en met 9 juli.
Ymke Dirikx

Cactusfestival lost meteen een lijst met stevige kleppers. Voor vrijdag zijn er nog geen namen bekend maar op zaterdag staan Kaiser Chiefs en Jamie Lidell op het programma, beide met een exclusief concert. Ook voor de slotdag zijn er al twee namen bekend. Het melancholische Explosions in the Sky uit Texas zullen het Minnewater zeker inpakken met hun postrock. Ook de Kortrijkzanen van Goose pronken op de affiche.

De voorverkoop van het festival start vandaag. Vorig jaar lokte Cactus 25.000 bezoekers naar Brugge.