The Sun heeft de eerste foto's van prins Harry en Meghan Markle

De krant The Sun heeft de eerste foto's van de Britse prins Harry en actrice Meghan Markle samen gepubliceerd. Het koppel ging hand in hand kijken naar de West End-show "Peter Pan goes wrong". Paparazzi in de VS en in Groot-Brittannië liggen al weken op de loer voor een foto van de twee samen. Ze zijn eindelijk in hun opzet geslaagd.

Op de drie foto's (klik hier om ze te bekijken) is te zien hoe Harry en zijn vriendin naar het Apollo-theater in Londen stappen. Voorbijgangers op Shaftesbury Avenue, een erg drukke straat, zijn verbaasd als ze hen herkennen. De prins draagt -om zich ietwat te verbergen- een blauwe muts, Markle koos voor een zwarte variant.

Het is duidelijk dat Harry zijn vriendin niet langer wil wegsteken. De prins speelde vorige week in Toronto (Canada) nog verstoppertje in het appartement van Markle. Het koppel kwam zelfs twee dagen niet buiten. Toen Harry vertrok, wachtte een geblindeerde auto hem aan het flatgebouw op. Hij verdween als een dief in de nacht.

Deze keer loopt het koppel rustig en glimlachend in het openbaar, tussen de honderden kerstshoppers in Londen. Vorig weekend kochten ze samen een kerstboom: een exemplaar van 1,8 meter dat Harry eigenhandig in zijn auto legde. De tabloids wisten de winkeluitbaters wel te strikken voor een interview, maar die ene foto kwam er niet. Nu dus wel.