De Warmste Week: "Ik sta te popelen om eraan te beginnen"

De drie presentatoren van De Warmste Week van Music For Life kunnen niet wachten tot zondagochtend om van start te gaan met de marathonuitzending voor het goede doel. "Voor mij is het de eerste keer. Kamperen met twee knappe vrouwen, daar kon ik geen nee tegen zeggen", blikt Bram Willems in "Culture club" vooruit naar de komende editie van Music For Life.

Aan de vooravond van de start van De Warmste Week van Music For Life hebben Linde Merckpoel, Eva De Roo en Bram Willems kort vooruitgeblikt op hun avontuur van volgende week. Van zondag tot en met zaterdag 24 december presenteert het drietal de marathonuitzending van de openbare omroep.

"Voor mij is het de eerste keer dat ik Music For Life presenteer. Ik heb er veel zin in en het mag beginnen. Ik weet wel al wat het teweeg brengt, want ik heb bijna alle edities meegemaakt achter de schermen", zegt Bram Willems.

Bram Willems ging meteen in op de vraag om De Warmste Week te presenteren samen met Linde Merckpoel en Eva De Roo. "Kamperen met twee knappe vrouwen, daar kon ik geen nee tegen zeggen."

Het drietal mocht voor de uitzending van "Culture club" aanschuiven voor een diner voor Music For Life dat gemaakt werd door Kobe Destramaults. "Het was zalig. Ik heb kreeft gegeten uit een boek van Michel Houellebecq en een appeltaartje uit "Inglorious bastards" met een slachtroomtoef. Het was schitterend", geniet Linde Merckpoel na.

De opbrengst van het diner in "Culture club" op Canvas wordt geschonken aan KunstZ, een van de meer dan 1.300 goede doelen die geselecteerd zijn voor De Warmste Week van Music For Life. "Dat is een organisatie die kunstenaars en acteurs met buitenlandse roots een duwtje in de rug geeft", zei Eva De Roo.

Volg Music For Life 24/7

De Warmste Week van Music For Life is vanaf 18 december 24/7 live te volgen op Studio Brussel, online via dewarmsteweek.be en via de televisie op Eén, Eén+ en Canvas.