Michel Polnareff heeft het ziekenhuis verlaten

Michel Polnareff lijkt aan de beterhand. De Franse zanger heeft het ziekenhuis verlaten waar hij sinds begin deze maand in behandeling was wegens een longembolie, zo meldt BFMTV. Intussen is hij al in de bar van een hotel gespot.

"Michel Polnareff is genezen, maar hij moet nog herstellen." Met die woorden bevestigt zijn dokter Philippe Siou dat hij het ziekenhuis in Neuilly-sur-Seine nabij Parijs heeft verlaten.

Op 3 december was hij daar met spoed opgenomen met zware ademhalingsproblemen. Later bleek hij een longembolie te hebben. Zijn producer Gilbert Coullier geloofde hier niks van en beschuldigde hem maandag van bedrog als zou hij zijn ziekte hebben geveinsd om aan twee concerten te ontsnappen. Bij monde van zijn woordvoerder ontkende Polnareff die bewering meteen met klem.

Rond 23 uur gisteravond heeft de zanger het ziekenhuis verlaten. Even later dook hij op in de bar van het hotel Trianon Palace in Versailles. Rond 3 uur vanochtend heeft hij op Facebook uitgebreid met zijn fans geconverseerd. Hij bedankte ook dokter Siou die volgens hem zijn leven heeft gered.