18-jarige Alicia Aylies is de mooiste vrouw van Frankrijk

Miss Frans-Guyana Alicia Aylies heeft in Montpellier de titel van Miss France 2017 in de wacht gesleept. Ze volgt Iris Mittenaere op als laureaat van de schoonheidswedstrijd. Dertig jong vrouwen hebben deelgenomen aan de missverkiezing.
AFP or licensors

De 18-jarige studente rechten Alicia Aylies is zaterdagavond in Montpellier verkozen tot mooiste vrouw van Frankrijk. Aylies komt uit Frans-Guyana en volgt de 23-jarige Iris Mittenaere uit Rijsel op als Miss France.

Dertig jonge vrouwen tussen 18 en 24 jaar namen deel aan de finale van Miss France. Aylies won de wedstrijd voor eerste eredame Aurore Kichenin en tweede eredame Vaea Ferrent.

Miss France werd live uitgezonden door de Franse zender TF1. De show werd gepresenteerd door Jean-Pierre Foucault en Sylvie Tellier, die in 2002 de schoonheidswedstrijd won.

AFP or licensors