"Wat deed Bart De Wever bij de ondertekening van het Verdrag van Versailles?"

Bart De Wever mag dan wel "not amused" zijn over de heisa over zijn aanwezigheid op een crisisvergadering na de aanslagen van 22 maart, het internet smult van het nieuws. Getuige daarvan verschillende meme's die de N-VA-voorzitter als ongenode gast bij tal van historische bijeenkomsten plaatsen.

"Much ado about nothing." Zo omschrijft minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon (N-VA) de heisa over de aanwezigheid van zijn partijvoorzitter op een crisisvergadering op 23 maart, een dag na de aanslagen in Zaventem en Brussel.

Het internet zou het internet niet zijn als het met dat "nothing" niet de spot zou drijven. Op Twitter zijn verschillende zogenoemde meme's verschenen waarbij De Wever als ongenode gast aan tafel schuift bij tal van historische bijeenkomsten. Passeren onder meer de revue: het Verdrag van Versailles in 1919, de Conferentie van Jalta in 1945 en de ondertekening van de akkoorden van Oslo in 1993.

Meest gelezen