Equal Idiots zorgt voor warm "Thuis"-gevoel in Boom

Tijdens de allereerste nacht van De Warmste Week van Music For Life kreeg presentator Linde Merckpoel niet alleen bezoek van "Callboy" Rik Verheye. Voor de aparte muzikale livetoets zorgde Equal Idiots met een eigen versie van het themalied van "Thuis".

"Er staan hier twee kerels", kondigde Linde Merckpoel mysterieus aan. "Hun namen zijn Pieter en Thibault en ze gaan iets doen. Maar wat ze gaan doen, is voorlopig een mysterie."

"Iets heel raars", vulde Thibault Christiaensen, zanger en gitarist van Equal Idiots prompt aan. Equal Idiots haalde dit jaar de finale van De Nieuwe Lichting op Studio Brussel. Het prettig gestoorde duo maakte zijn reputatie waar want na een stemmige intro met maf commentaar volgde een geheel eigen versie van de themasong van de Eén-soap "Thuis".

"Oh my god", riep Linde Merckpoel verrukt uit. "Het was raar, maar ook zalig! Dit maakte enorm veel in mij los. Bedankt, jongens."

Meest gelezen