Lowie zit in de schminkstoel van "Thuis" en is dus "back for good"

Acteur Mathias Vergels heeft opnieuw tijd om op de set van de Eén-serie "Thuis" te staan. Zijn personage Lowie Bomans keert dus permanent terug uit Spanje. Dat hebben de makers van "Thuis" bekendgemaakt via Facebook met een foto van Vergels in een schminkstoel.

"Ik moest even tijd maken om met muziek bezig te zijn. De opnames voor de cd zijn nu achter de rug, dus is er terug tijd om op de set van "Thuis" te staan", zegt Vergels. "Tijd dus, maar er is nog meer goesting eigenlijk. Ik ben gewoon een gelukzak die mag bezig zijn met dingen waar ik van hou: acteren en muziek maken. Dat je job mogen noemen, da's de max."

De opnames met Vergels zijn volop bezig. Pas in de lente echter zal zijn personage op tv te zien zijn. Vergels verdween dit jaar tijdelijk om met andere projecten bezig te zijn. Hij werd niet uit de serie geschreven. De makers van "Thuis" stuurden Lowie naar Valencia om te studeren. Enkele weken geleden keerde Lowie nog terug voor de begrafenis van Yvette.

Meest gelezen