Dader van schietpartij in moskee in Zürich dood teruggevonden

De man die gisteren drie mensen neerschoot in een moskee in Zürich, is dood. De politie bevestigt dat het lichaam gisteren na de schietpartij teruggevonden is in de buurt van de moskee. Vanmiddag is een persconferentie gepland.
AFP or licensors

De Zwitserse politie kondigt aan dat ze de zoektocht naar de dader van de schietpartij in de buurt van een moskee in Zürich hebben stopgezet. Gisteren vonden ze een lijk vlakbij de plaats waar de schietpartij plaatsvond.

"De persoon die we vlakbij de plaats delict terugvonden, is in verband gebracht met de misdaad", laat de politie weten in een persbericht. "De zoektocht naar de dader is afgerond."

Gisteren rond 17.30 uur zou de verdachte het vuur geopend hebben op gelovigen in een gebedscentrum. Er is nog niets geweten over het motief van de dader.

Meest gelezen