Dick Van Dyke (91) ook in vervolg "Mary Poppins"

Acteur en komiek Dick Van Dyke, die wereldberoemd werd na zijn vertolking in "Mary Poppins", zal ook in de vervolgfilm te zien zijn. Dat heeft de intussen 91-jarige acteur zelf verteld aan The Hollywood Reporter.
A2013

Van Dyke zal in de "Mary Poppins"-sequel te zien zijn aan de zijde van Emily Blunt, die in de voetsporen treedt van voormalig hoofdrolspeelster Julie Andrews én Meryl Streep. Hoewel hij de pensioenleeftijd al ver voorbij is, benadrukt Van Dyke dat hij niet van plan is om te stoppen met acteren.

"De film heeft een ronduit geweldige cast! Stoppen met acteren is het ergste wat ik zou kunnen doen. Iedereen die met pensioen gaat, veroudert plots sterk. Je moet vooral actief bezig blijven", aldus Van Dyke.

De tweede Mary Poppins-film zou op Kerstdag 2018 in de zalen moeten komen. De film maakt een sprong van 20 jaar vooruit in de tijd en vertelt het verhaal van Jane en Michael Banks met zijn drie kinderen tijdens de Grote Depressie. De regie is in handen van Rob Marshall, bekend van "Into the woods" en Oscarwinnaar "Chicago".

vide

Meest gelezen