MNM krijgt stapels en stapels kerstkaarten

Vorige week maandag lanceerde MNM een oproep naar zijn luisteraars om kerstkaartjes te sturen naar de radiozender. De traditionele kerstkaarten per post welteverstaan. Een gek idee in deze digitale tijden? Toch niet, zo bewijst de massale respons op de actie. Al meer dan 1.000 kaartjes mocht MNM in de studio hangen.

Vandaag alleen al kreeg MNM 163 kaartjes in de bus. Nethoofd van MNM Rino Ver Eecke had niet verwacht dat zoveel luisteraars nog een klassieke kerstkaart zouden sturen. "Mensen sturen wel nog veel digitale kaartjes, maar we hadden niet verwacht dat ze ook zoveel traditionele kerstkaartjes zouden sturen", vertelt hij aan VRT Nieuws.

"En niet alleen sturen, ook maken onze luisteraars de kaarten vaak zelf. We hebben duidelijk creatieve luisteraars die MNM graag horen en zien, want een kerstkaart stuur je naar iemand die je nauw aan het hart ligt."

Lees verder onder de afbeelding.

De actie loopt nog tot en met kerstavond. "Op 25 december volgt er dan een speciale uitzending "X-mas Box" tussen 9 en 19 uur. Daarin zullen een paar schrijvers nog een cadeautje van onder de kerstboom krijgen." En daarna? "Dan zullen we de kaartjes in een grote doos bewaren voor het nageslacht", lacht Ver Eecke.

Wil jij dat jouw kerstkaart ook nog een mooi plaatsje krijgt in de radiostudio? Stuur dan snel naar:

MNM

1043 Brussel.

Meest gelezen