Warmathons hebben al 235.000 euro opgebracht

De vierde Warmathon in Antwerpen voor De Warmste Week van Music For Life in Antwerpen heeft bijna 80.000 euro opgebracht. De voorbije dagen werden er loopacties voor het goede doel georganiseerd in Brussel, Hasselt en Brugge. Donderdag en vrijdag vindt de Warmathon plaats in respectievelijk Leuven en Gent.

De organisatie van de Warmathon in de provinciehoofdsteden in Vlaanderen is dit jaar een schot in de roos. De loopactie bracht tot dusver al 235.000 euro op voor De Warmste Week van Music For Life.

Vandaag werd de actie gehouden in Antwerpen. Bijna achtduizend lopers hebben 77.500 euro ingezameld voor het goede doel.

Wie zelf ook eens wil meelopen, kan morgen nog terecht op de Warmathon in Leuven. De zesde en laatste Warmathon in Gent komende vrijdag is volledig uitverkocht. Zondag was koning Filip van de partij op de eerste Warmathon.

Meest gelezen