Justin Bieber aangeklaagd in Argentinië voor diefstal en geweld

Justin Bieber is in Argentinië aangeklaagd voor geweldpleging en diefstal. Dat meldt de doorgaans goed ingelichte Amerikaanse showbizzsite TMZ. Het Canadese tieneridool zou in 2013 een fotograaf in elkaar geslagen en daarna diens portefeuille en geld gestolen hebben. Bieber zelf ontkent alle aantijgingen en zegt dat de rechter het op hem gemunt heeft.

Door de aanklacht kan Bieber voorlopig wel niet meer naar Argentinië reizen omdat hij er anders meteen wordt gearresteerd.

Volgens TMZ zouden de advocaten van Bieber zinnens zijn om beroep aan te tekenen. Het tieneridool gaat binnenkort op tournee in Zuid-Amerika. Als Argentinië - dat een zeer grote fanbasis heeft - uit het programma zou worden geschrapt, dan zou dan niet alleen voor de zanger zelf, maar ook voor het land zelf grote financiële gevolgen hebben, aldus de advocaten.

Meest gelezen