Meest recent

  Siska Schoeters presenteert slot van De Warmste Week

  Studio Brussel-presentatrice Siska Schoeters komt zaterdag mee het slot van De Warmste Week van Music For Life presenteren. Dat heeft ze zelf aangekondigd tijdens een bezoek aan haar collega's in De Schorre in Boom gisteren.

  JOKKO

  Schoeters was naar eigen zeggen erg blij dat ze gisteren nog eens mocht langskomen. Schoeters, die eind oktober mama is geworden van Minnie, vertelde dat de iglo van De Warmste Week ook dit jaar een tweede thuis is geworden. "Ik ben de laatste weken in zotte uren gespecialiseerd. Ik volg alles, ik weet zelfs alles staan in de iglo omdat ik het zo goed heb kunnen zien op televisie: 's nachts, 's avonds, op elk moment."

  Dat Schoeters haar collega's zo goed volgt, wist Bram Willems al door de vele steunsms'jes die ze de voorbije dagen mochten ontvangen van Schoeters. "Ik weet dat het belangrijk is dat iemand af en toe stuurt dat je goed bezig bent", zei Schoeters daarover.

  Maar bij steunsms'jes alleen zal het dus niet blijven: Schoeters wil haar collega's "op de een of andere manier bevrijden". Ze zal daarom samen met hen de slotshow van De Warmste Week van Music For Life presenteren. Je kan die show zaterdag live volgen vanaf 17.30 uur op Eén.