Vier programma's van Eén en Canvas op shortlist van Ha! van Humo

De redactie van Humo heeft de genomineerden voor de Ha! van Humo bekendgemaakt. Vier programma's van Eén en vier van Canvas staan op de shortlist, net als één van VTM en één van VIER.
Wim Lybaert in "Het goeie leven"

Zoals elk jaar gaat het weekblad op zoek naar "het grappigste, oprechtste, pakkendste, intelligentste, zielroerendste en simpelweg geniáálste dat dit jaar op één of ander beeldscherm passeerde". De winnaar krijgt 5.000 euro.

In alfabetische volgorde zijn de genomineerden: "België scherpgesteld" (Canvas), "Callboys" (VIER), "Clinch" (Canvas), "De noodcentrale" (Eén), "Een kwestie van geluk" (Eén), "Het goeie leven" (Eén), "Sorry voor alles" (Eén), "Wat als?" (VTM), "Winteruur" (Canvas) en "4x7" (Canvas).

Daarnaast keert De Prijs van de Kijker terug. De lezers van Humo stemmen via Humo's Pop Poll op hun favoriete Vlaamse tv-programma. Die uitverkorene ontvangt een cheque van 1.000 euro. De prijs wordt uitgereikt op maandag 23 januari in de Beursschouwburg in Brussel.

Meest gelezen