"Mijn pop-uprestaurant" in 2017 vanuit Kortrijk en Antwerpen

De commerciële zender VTM serveert volgend jaar een nieuwe reeks van "Mijn pop-uprestaurant!". Nieuw voor 2017 is dat er drie pop-uprestaurants zullen worden gezet. Er wordt dus nog maar in twee steden gestreden, Kortrijk en Antwerpen.
Zo zal de Antwerpse locatie eruitzien.

Antwerpen is al voor vierde keer op rij gastheer voor de restaurantwedstrijd. De drie pop-uprestaurants zullen een plaats krijgen op de Gedempte Zuiderdokken. In Kortrijk zal het Schouwburgplein de scène vormen voor de strijd tussen drie duo's. De opbouw van de restaurants start op 9 januari.

De zes duo's verschijnen pas in 2017 in beeld maar worden nu al klaargestoomd door juryleden Sepideh Sedaghatnia, Sergio Herman en Gert Verhulst. Evi Hanssen zal opnieuw de gastvrouw zijn.

Meest gelezen