Agent knoopt stropdas van hardrijder

Haast en spoed zijn zelden goed. En dus deed de plaatselijke politie van Wisconsin, VS, onlangs student Trevor Keeney stoppen toen die te snel over de weg raasde. Zijn excuus was dat hij te veel tijd verloren had omdat hij zijn stropdas niet correct kon knopen en hiervoor nog snel via een vriend moest passeren om dat voor een belangrijke presentatie gedaan te krijgen. Politieman Martin Folczyk besloot de jongeman niet te straffen met een boete.

Folczyk had duidelijk medelijden met Keeney en vroeg hem naar zijn stropdas. Die begon de agent dan zelf te knopen, tot 2 maal toe. "Het is misschien niet de mooiste dasknoop, maar hier kan je wel mee verder", aldus de agent. Na een waarschuwing mocht Keeney naar zijn presentatie verder rijden.

Keeney op nieuwswebsite Inside Edition: "Ik vond het ongelooflijk cool dat een agent mijn das wilde knopen. In ieder geval was ik nog blijer dat ik geen boete gekregen heb. Want ik dacht eerst: "Verdorie, krijg nou wat! Mijn moeder gaat zo boos op me zijn.""

"Ik hoop dat hij zijn lesje nu geleerd heeft. Voor mij heeft die agent de situatie perfect aangepakt", reageerde moeder Lory nog. Intussen heeft de jongeman toch maar geleerd hoe hij een das moet knopen.

Meest gelezen