Carrie Fisher in ziekenhuis na hartaanval in vliegtuig

De Amerikaanse "Star Wars"-actrice Carrie Fisher is opgenomen in een ziekenhuis in Los Angeles. Ze heeft een hartaanval gehad in het vliegtuig van Londen naar Los Angeles, meldt de Amerikaanse showbizzsite TMZ.
AP2005

De 60-jarige Carrie Fisher is met spoed overgebracht van de luchthaven van Los Angeles naar een ziekenhuis in de stad. De "Star Wars"-actrice heeft volgens showbizzsite TMZ een hartaanval gehad tijdens haar vlucht van Londen naar Los Angeles.

Meer informatie is nog niet bekend. Carrie Fisher is vooral bekend van haar rol van prinses Leia in de populaire sciencefictionfranchise "Star Wars". Ze was ook te zien in "When Harry met Sally" en "Charlie's angels: Full throttle".

Begin deze week bracht de actrice nog een bezoek aan Brugge in het kader van haar Europese promotournee voor haar boek "The princess diariest". Vrijdagochtend nam ze vanuit Londen het Vliegtuig naar de Verenigde Staten om Kerst met haar familie en vrienden door te brengen.

Meest gelezen