De Warmste Week bereikt 1,25 miljoen Vlamingen

De voorbije dagen hebben 1.267.449 mensen de live-uitzending van De Warmste Week van Music For Life bekeken op televisie. Zaterdagavond volgt de ontknoping van de inzamelingsactie van de VRT voor meer dan 1.300 goede doelen. Even voor 18 uur zal worden bekendgemaakt hoeveel de honderden acties in Vlaanderen opgebracht hebben.
© VRT - Thomas Geuens

De elfde editie van Music For Life nadert zijn ontknoping. Zaterdagavond wordt bekendgemaakt hoeveel geld er is ingezameld tijdens De Warmste Week van Music For Life.

De voorbije dagen heeft de live-uitzending van de inzamelactie al 1.267.449 Vlamingen bereikt.

De grootste cheque die op domein De Schorre in Boom werd aangeboden, was tot hiertoe de cheque van 185.969,91 van het streekfonds Een Hart voor Limburg. Een Hart voor Limburg organiseerde een benefietdiner voor 585 gasten, die diep in hun buidel hebben getast.

De Warmste Radio op Radio 1, Radio 2, MNM en StuBru

Op de laatste dag van De Warmste Week van Music For Life wordt De Warmste Radio uitgezonden op de VRT-zenders Radio 1, Radio 2, MNM en Studio Brussel.

De uitzending gaat om 9 uur van start met Eva De Roo en Tom De Cock. Daarna zullen Britt Van Marsenille en Dennis van den Buijs gekoppeld worden aan Bram Willems en Linde Merckpoel. Er zullen ook optredens zijn van Stan Van Samang, Clouseau, Hooverphonic en Tourist Lemc.

Meest gelezen