Nederlandse premier logeert een nacht in het Glazen Huis

Het Glazen Huis van de Nederlandse geldinzamelactie Serious Request heeft vannacht een bijzondere gast over de vloer: de Nederlandse premier Mark Rutte is de zogenoemde slaapgast. De komst van Rutte was voor de radiopresentatoren een complete verrassing.

De eindejaarsactie "Serious Request" van de Nederlandse radiozender 3FM is vergelijkbaar met onze Warmste Week van Music For Life. Twee radiopresentatoren maken er een week lang radio vanuit een Glazen Huis. 

In dat Glazen Huis is er elke avond een bekende Nederlander aanwezig om de radiopresentatoren wakker te houden. Vannacht is dat dus Rutte. Een man/premier met een missie, zo vertelde hij zelf.  "We gaan hele leuke dingen doen. Het gaat volgens mij helemaal niet slecht met de opbrengst, maar volgens mij kan het meer. Dus we gaan wel een beetje kijken of we de mensen kunnen leegkloppen."

Rutte is "erop ingesteld" om zeker tot 7.50 uur morgenochtend in het Glazen Huis te vertoeven.

Bekijk: Rutte springt mee op "Narcotic" van Liquido

Meest gelezen