Pitt beschuldigt Jolie van schenden privéleven kinderen

Het einde van de vechtscheiding van het beroemde acteurskoppel Brad Pitt en Angelina Jolie is nog niet in zicht. De advocaten van Pitt bij de rechtbank van Los Angeles hebben een klacht ingediend tegen Jolie. Die zou zich te weinig bekommeren om de privacy en het welzijn van de zes kinderen van het koppel maar ook elke gelegenheid aangrijpen om Pitt publiekelijk te vernederen.
Invision

Jolie zou volgens de advocaten van Pitt het akkoord dat de twee hadden over de bescherming van de privacy van de kinderen geschonden hebben door de namen van hun psychotherapeuten bekend te maken.

De 41-jarige Jolie vroeg in september eenzijdig de echtscheiding aan wegens onverenigbare meningsverschillen over de opvoeding van de kinderen. Kort daarna openden de FBI en de kinderbescherming van Los Angeles een onderzoek. Pitt zou op een vlucht van Frankrijk naar LA gewelddadig zijn omgegaan met een van de kinderen.

De acteur (52) werd gezuiverd van alle blaam maar hij mag nog steeds enkel in het bijzijn van een psychotherapeut zijn kinderen ontmoeten.

Meest gelezen