Kleindochter van de Queen verliest haar baby

In deze kerstdagen is er ook slecht nieuws voor de Britse koninklijke familie. Zara Tindall, een van de kleindochters van koningin Elizabeth, heeft een miskraam gehad.

Zara Tindall, de dochter van prinses Anne en Mark Phillips, had vorige maand haar zwangerschap aangekondigd. Ze zei toen "zeer zeer gelukkig" te zijn en uit te kijken naar de geboorte, die gepland was voor het voorjaar.

Vandaag maakte een woordvoerster van Zara en haar man Mike Tindall bekend dat het koppel het kindje verloren heeft. Ze vroeg om respect voor de privacy van de familie in deze moeilijke periode.

Zara Phillips-Tindall, die ook bekendheid genoot als amazone, is 35 jaar. Zij en haar man Mike Tindall, een oud-rugbyspeler van 38, hebben al een dochtertje van bijna 3, Mia. Het kindje dat nu werd verwacht, had het zesde achterkleinkind van koningin Elizabeth moeten worden.

Meest gelezen