Lembrechts: "Music For Life bewijst dat openbare omroep mensen verbindt"

"De Warmste Week van Music For Life toont aan dat wij als publieke omroep de rol hebben mensen te verbinden, mensen elkaar te helpen vinden en dit soort initiatieven mogelijk te maken." Dat heeft gedelegeerd bestuurder van de VRT Paul Lembrechts gezegd in De Schorre in Boom.

Na een hele reeks ministers en ander belangrijk volk, heeft ook Paul Lembrechts vandaag een bezoek gebracht aan De Warmste Week van Music For Life in Boom. "Dit is het beste voorbeeld van samenwerking tussen de verschillende netten van de VRT", zei hij.

"De Warmste Week toont aan dat wij als publieke omroep de rol hebben mensen te verbinden, mensen elkaar te helpen vinden en dit soort initiatieven mogelijk te maken. Daarom ben ik jullie denkbaar, maar ook het hele team en alle vrijwilligers."

Zelf heeft hij De Warmste Week van Music For Life naar eigen zeggen actief gevolgd. "Zondag was ik op de Warmathon in Brussel waar ik koning Filip mocht verwelkomen. Woensdag ben ik langsgekomen voor Lost Frequencies. Ik heb jullie ook op de radio gevolgd."

Meest gelezen