Linde en Dennis zetten laatste shift van Music For Life in

In Boom zijn Linde Merckpoel en Dennis van den Buijs aan de laatste shift van De Warmste Week van Music For Life begonnen. Die staat al de hele dag in het teken van De Warmste Radio, een gezamenlijk radioprogramma van Studio Brussel, Radio 1, Radio 2 en MNM. Straks volgt de slotshow.

Om 15 uur is de allerlaatste shift van deze editie van De Warmste Week van Music For Life op domein De Schorre in Boom van start gegaan. Linde Merckpoel (Studio Brussel) en Dennis van den Buijs (Radio 1) nemen die voor hun rekening.

Waar De Warmste Week tot nog toe enkel op Studio Brussel te horen was, is dat sinds 9 uur vanochtend ook op Radio 1, Radio 2 en MNM het geval. De vier zenders - en een combinatie van presentatoren - maken samen een hele dag De Warmste Radio.

Eerder vandaag presenteerde Eva De Roo (Studio Brussel) al samen met Tom De Cock (MNM). Bram Willems (Studio Brussel) deed dat samen met Britt Van Marsenille (Radio 2). Onder meer Stan Van Samang, Hooverphonic, Clouseau en Tourist LeMC komen langs voor een optreden.

Straks om 17.30 uur start de grote slotshow, waarin ook het bedrag zal worden bekendgemaakt dat de actie dit jaar heeft opgeleverd. De show zal te volgen zijn op de deelnemende radionetten, tv en via internet. De presentatie is in handen van het Warmste Week-trio, aangevuld met Siska Schoeters.

Meest gelezen