"Last Christmas" voor George Michael: Britse popzanger overleden

Zanger George Michael (53) is overleden, hij is thuis "vredevol heengegaan". Volgens zijn manager gaat het wellicht om een hartfalen. George Michael had in de jaren 80 vele hits met de popgroep Wham! en kende later ook succes als solo-artiest.

Volgens de politie zou rond 13.42 uur (14.42 uur Belgische tijd) een ziekenwagen zijn aangekomen bij George Michaels eigendom in Oxfordshire. Nog volgens de politie waren er geen verdachte omstandigheden.

Volgens zijn publiciteitsagent zou George Michael niet ziek zijn geweest. De manager van de artiest zegt dat het wellicht om een hartfalen gaat. Verder wordt gevraagd om de privacy van de familie te respecteren. Er zouden ook geen verdere mededelingen komen.

De popzanger George Michael, van wie de echte naam Georgios Kyriacos Panayiotou is, is wereldwijd bekend van de hits "Wake Me Up Before You Go-Go" en "Last Christmas", die hij samen met zijn groep Wham! scoorde.

In bijna vier decennia tijd verkocht hij meer dan 100 miljoen albums. 

Wham! - Last Christmas

Wham! - Wake me up before you go-go

George Michael - Careless Whisper

George Michael & Aretha Franklin - I knew you were waiting for me

George Michael - Flawless (go to the city)

George Michael - Outside

George Michael - Freedom

George Michael - Too funky

George Michael - I want your sex

George Michael - Faith

Meest gelezen