Prins George en zijn zus beloond met lolly na mis met de Middletons

De Britse koninklijke familie viert kerst dit jaar niet "au grand complet". Op de traditionele kerstviering in Sandringham ontbrak niet alleen de Queen, maar ook prins William en zijn gezin. Zij woonden elders in het land een eucharistieviering bij, samen met de familie Middleton. De kinderen George en Charlotte leken zich tijdens de mis goed te hebben gedragen, want ze kwamen allebei de kerk uit met een lolly.

De koninklijke familie viert Kerstmis elk jaar op het landgoed van koningin Elizabeth in Sandringham. Op kerstdag staat daar elk jaar de traditionele eucharistieviering op het programma.

De koninlijke familie vertrok samen naar de viering, prins Charles en zijn echtgenote Camilla op kop.

De Britse koningin Elizabeth was niet aanwezig. Ze voelde zich te verkouden om de dienst bij te wonen. Haar echtgenoot, prins Philip, was ook verkouden op het landgoed in Sandringham aangekomen, maar voelde zich goed genoeg om mee te gaan naar de viering.

Op de foto stapt hij naast gravin Sophie, de echtgenote van prins Edward, en zijn kleinzoon prins Harry.

Copyright 2016 The Associated Press. All rights reserved.

Net als andere familieleden nam prins Harry na afloop van de kerkdienst de tijd om mensen die buiten stonden te wachten te begroeten.

Ook Harry moet trouwens iemand missen tijdens het kerstfeest van de koninklijke familie. Zijn vriendin Meghan Markle is niet uitgenodigd aan de feestdis, daarvoor wordt hun relatie nog niet vergevorderd genoeg geacht.

Copyright 2016 The Associated Press. All rights reserved.

Een babbeltje slaan met prins William en zijn echtgenote Kate zat er niet in voor de mensen in Sandringham. Het jonge echtpaar viert kerst met de familie Middleton.

Ook de Middletons woonden vandaag trouwens een eucharistieviering bij, in Englefield. Pippa, de jongere zus van Kate, was er met haar verloofde James Matthews.

Ook George en Charlotte, de kinderen van William en Kate, gingen mee naar de mis. Het lijkt erop dat de kleintjes zich goed hebben gedragen, want ze werden na afloop beloond met een lolly.

Meest gelezen