George Michael werkte aan comeback met producer Naughty Boy

Zanger George Michael zou in 2017 een nieuw album uitbrengen in samenwerking met producer Naughty Boy. Het album zou de opvolger worden van "Symphonica" uit 2014.

Het was de laatste jaren vrij stil rond George Michael, maar blijkbaar werkte de zanger aan een comeback. Enkele weken geleden vertelde producer Naughty Boy aan BBC dat hij het nieuwe album van George Michael zou producen. "Hij brengt volgend jaar een plaat uit en zal ook iets doen voor mijn album", zei hij.

De twee hadden toen nog niet samengezeten in de studio, maar Naughty Boy keek er wel erg naar uit. "Ik kan niet wachten. Ik weet niet wat ik moet verwachten. En om eerlijk te zijn, hij is zeer mysterieus, dus ik ben heel erg benieuwd." De producer werkte al samen met Beyoncé en Emile Sande.

Volgens de nieuwssite International Business Times schreef George Michael al nummers voor het album. Of er nu nog iets met de nummers zal gebeuren, is nog niet bekend.

Meest gelezen