Debbie Reynolds, moeder van Carrie Fisher, opgenomen in het ziekenhuis

De dag nadat haar dochter Carrie Fisher overleden is, zou actrice Debbie Reynolds (84) opgenomen zijn in het ziekenhuis. Dat melden TMZ en E! News.

Debbie Reynolds zou bij haar zoon Todd Fisher geweest zijn om de begrafenis van haar dochter te bespreken. Kort na 13 uur lokale tijd heeft iemand vandaar de hulpdiensten gebeld. E! News verklaart dat Reynolds er erg aan toe was toen ze naar het ziekenhuis gebracht werd, maar meer details zijn er voorlopig niet bekend. Het ziekenhuis wil voorlopig ook niet bevestigen dat Reynolds daar is.

Reynolds is vooral bekend om haar musicals en komedies uit de jaren 50 en 60, waarvan "Singin' in the rain" een van de bekendste is. Daarin acteert ze naast Gene Kelly. In 1964 kreeg ze een Oscarnominatie voor beste actrice voor haar rol in de musical "The unsinkable Molly Brown".

Gisteren stierf haar dochter Carrie Fisher aan de gevolgen van een hartaanval. Fisher was vooral bekend door haar rol als Prinses Leia in "Star Wars". Na de dood van Fisher schreef Reynolds nog op Facebook: "Bedankt aan iedereen die de gaven en talenten van mijn geliefde en fantastische dochter omarmd heeft. Ik ben dankbaar voor jullie gedachten en gebeden die haar nu begeleiden naar haar volgende stop."

Meest gelezen