Opa verliest valse tanden tijdens woordspelletje

Het was een en al leute op kerstavond in dit Amerikaans gezin in Hamilton, Ohio. Dat had vooral te maken met het spel dat gespeeld werd, "Speak out", waarbij de deelnemers een mondstuk in hun mond moeten steken, waardoor ze die niet meer kunnen sluiten, en daarna woorden en zinnen moeten proberen af te lezen. Het was opa Don "Poppy" Briggs die daarbij met alle aandacht ging lopen. De 88-jarige man zag immers zijn kunstgebit uit zijn mond vallen. Kleindochter Amy Metcalf Tailor kon het allemaal filmen.

Op nieuwswebsite ABC 13 gaf de kleindochter wat meer uitleg: "Ik vertelde Poppy dat we na het eten een spelletje gingen spelen en legde hem uit hoe het gespeeld werd. Maar hij zette het mondstuk achterstevoren in zijn mond, tot hilariteit van de aanwezigen. Daarna probeerde hij te zeggen wat er op zijn kaartje stond, terwijl wij zagen dat zijn kunstgebit losraakte."

"We begonnen allemaal tegelijk te roepen. Dan viel zijn gebit helemaal uit zijn mond."

"Toen ik hem zei dat ik het voorval op Facebook zou zetten, reageerde hij met: "Oh my God, zijn er werkelijk mensen die mijn tanden willen zien uit mijn mond vallen?" Maar mensen van over de hele wereld bedanken me nu voor het delen van dit filmpje. Ik ben blij dat ikzelf en Poppy wat vreugde in deze tijden kunnen brengen."

Intussen stevent het filmpje af op 35 miljoen views:

Meest gelezen