Pink verwelkomt zoontje Jameson Moon Hart

De Amerikaanse zangeres Pink is voor de tweede keer mama geworden. Haar zoontje heeft de naam Jameson Moon Hart gekregen. Pink en haar echtgenoot Carey Hart maakten het nieuws zelf bekend via sociale media.

De zangeres beviel op tweede kerstdag, maar maakte het nieuws nu pas bekend via sociale media. Voor het koppel is het al het tweede kindje, in 2011 kregen ze al een dochter Willow Sage.

Pas in november raakte bekend dat Pink zwanger was van haar tweede kindje. In december vertelde Hart nog dat hij hoopte op een jongen. "We hebben al een prinses, dus hopelijk komt er nu een kleine jongen aan. Ik wil geen competitie voor mijn dochter."

De naam Jameson komt niet uit de lucht gevallen. In 2010 vertelde Pink in een interview met Access Hollywood: "Mijn vader heet James, mijn broer Jason, Carey en ik zijn allebei Iers en Carey's middelste naam is Jason, en Jameson - we houden van whiskey."

Meest gelezen