"Deze affiche heeft iedereen in zijn hoofd"

"We kijken allemaal erg uit naar de eedaflegging van Donald Trump als nieuwe president van de VS, zoals iemand uitkijkt naar zijn dronken nonkel die van een waterglijbaan schuift. Het is een slecht idee, maar dan wel een amusant slecht idee." Voor Huffington Post hoort daar dan een geschikte affiche bij en die vond de nieuwswebsite bij Josh Greenberg, die tv-scripts afleverde voor een aantal afleveringen van onder meer "Raising Hope".

Volgens Screenplay News warmt deze affiche je op voor dit "event of a lifetime", op 20 januari, met een affiche die iedereen in zijn hoofd heeft als hij over het feestje nadenkt dat samengaat met de inauguratie van Trump.

Barack Obama nodigde Aretha Franklin, Beyoncé en Kelly Clarkson uit, en Trump? Die moet het blijkbaar doen met vergane gloriën Kid Rock en Ted Nugent, met eventueel het risico dat Marie Osmond als vervang-act moet optreden. En natuurlijk is er karaoke met wellicht in bikini geklede missen die hun beste stemgeluid laten horen.

Of Kid Rock en Ted Nugent willen optreden, is niet duidelijk. Beiden zouden nog niet hebben bevestigd. En acteur Scott Baio werd al ingehuurd tijdens de Republikeinse Conventie. Bristol Palin, dochter van Sarah, noemde de artiesten die weigeren op te treden op het feest van Trump alvast "sissies".

Toch blijft voorlopig de affiche van Greenberg degene die Trump misschien nog zou kunnen gebruiken:

Meest gelezen