Autopsie brengt voorlopig geen duidelijkheid over doodsoorzaak George Michael

De autopsie die uitgevoerd werd op het lichaam van zanger George Michael brengt voorlopig geen duidelijkheid over de doodsoorzaak. De Britse politie zegt dat er meer testen gedaan zullen worden. De zanger van "Wake me up before you go-go" en "Last Christmas" overleed op Kerstmis.

"Gisteren werd een autopsie uitgevoerd in het kader van het onderzoek naar de dood van George Michael", verklaarde de politie. "De oorzaak van de dood is nog onduidelijk en er zullen verdere testen worden uitgevoerd. De resultaten van die testen zullen waarschijnlijk een aantal weken op zich laten wachten."

De dood van Michael wordt behandeld als "onverklaard, maar niet verdacht". Dat is een indicatie dat de politie geen bewijs gevonden heeft van kwaad opzet. Zijn manager, Michael Lippman, vermoedt dat de zanger gestorven is aan hartfalen. De Britse zanger stierf thuis in het zuiden van Engeland. Zijn partner Fadi Fawaz vertelde dat hij de popster dood aantrof in zijn bed. Michael was 53 jaar. 

Meest gelezen