Mysterieuze mannen van Baba Yega winnen "Belgium's got talent"

De mysterieuze mannen van Baba Yega hebben de vierde editie van "Belgium's got talent" gewonnen. Ze overtuigden het kijkerspubliek thuis om massaal op hen te stemmen. Maar, zelfs in de finale zetten ze hun intrigerende maskers niet af en blijven ze zich in stilzwijgen hullen.

In de finale van "Belgium's got talent" namen de acht finalisten het tegen elkaar op. De jury, die bestond uit Dan Karaty, An Lemmens, Stan Van Samang en Niels Destadsbader, had geen stemrecht meer, maar mocht wel nog advies geven. Het was het publiek thuis en in de studio die bepaalden wie zich tot de nummer één van de talentenshow mocht kronen.

En de stem van de kijker bombardeerde Baba Yega tot winnaar van de talentenjacht. Voorbije afleveringen maakte het danscollectief furore met hun angstaanjagende optredens, waarbij er geen woord gezegd werd. Vanavond waren ze gekleed in hun gekende maskers en een felblauwe onesie. Opvallend: bij zowel Dan, An als Stan hoorde Baba Yega tot de favorieten.

In hun gekende, mysterieuze stijl gaven ze als reactie op hun winst een vreugdedansje. De presentatoren kregen ook nog een welgemeende zoen. Zo volgt de groep de Italiaanse paaldanser Domenico op, die het vorige seizoen won. Baba Yega wint 50.000 euro. Op sociale media regent het alvast felicitaties.

Wie er achter de maskers schuilgaat? Dat blijft voorlopig nog een goedbewaard geheim, hoewel er allerlei namen de ronde doen. Danseressen Kayleigh en Charlotte en de trampolineact van TNT Crew vervolledigen de top drie.