Twee meisjes dood aangetroffen na brand in Soumagne

In Soumagne, in de provincie Luik, zijn vanmorgen twee meisjes dood aangetroffen in een woning waar brand was ontstaan. Dat bevestigt het parket van Luik. Volgens de eerste vaststellingen zouden de zusjes niet door de brand zijn omgekomen. Het parket bevestigt de these van een gezinsdrama.

Iets voor 10 uur vanmorgen zijn de hulpdiensten ingelicht over de brand. Toen de brandweer ter plaatse kwam, troffen ze op de eerste verdieping van het huis de lichamen van de twee meisjes van 8 en 11 jaar aan.

Hun vader werd gewond naar het ziekenhuis gebracht en verkeert in kritieke toestand.

Volgens het parket gaat het om een gezinsdrama. De vader zou zijn kinderen eerst om het leven gebracht hebben en stak nadien de woning in brand. Zijn poging om zichzelf van het leven te beroven is mislukt.

Wie vragen over zelfdoding heeft kan terecht op de zelfmoordlijn via het gratis nummer 1813 of op www.zelfmoord1813.be.

Meest gelezen